#GenelecMoments roadshow jalkautui elo-syyskuussa 2018 Suomeen ja Ruotsiin

Viime vuoden hyvän vastaanoton ja asiakaspalautteen innoittamana Genelecin rekkakiertue sai tänä vuonna jatkoa laajentaen reittiä uusille paikkakunnille ja ensimmäistä kertaa myös Ruotsiin.  

Tällä kertaa kiertueella esiteltiin Genelecin ratkaisuja sekä äänen ammattilaisille, kotikuuntelijoille että asennusyrityksille. Tuotteista ensiesittelyssä olivat elokuussa lanseerattu korkeamman äänenpaineen ja pidemmän kuunteluetäisyyden kaksitiekaiutin S360 ja uusi subwooferien lippulaiva, 3x15 tuuman kaiutinelementien varustettu 7382. Demoympäristöjen johtotähtenä toimi immersiivisen audion 7.1.4 järjestelmä, jossa kolmena etukaiuttimena olivat uudet S360:t ja surroundkaiuttimina neljä The Ones tuoteperheen 8341 -studiomonitoria. LFE-kanavan sisällön toi vakuuttavasti ilmoille 7382. Yläkaiuttimina järjestelmässä toimi neljä 8331:tä. Kokonaisuus oli kalibroitu GLM:llä soimaan parhaalla mahdollisella tavalla rekkaympäristössä. Samassa demopisteessä oli myös mahdollista kuunnella 8331- ja 8341-stereoparia.

Olohuoneympäristössä esiteltiin nykypäivänä tyypillistä kuunteluratkaisua, jossa G Three -pariin ja F Two -subwooferiin striimattiin musiikkimateriaalia käyttäen kauko-ohjaimena puhelinta. Tällä ratkaisulla saadaan myös TV kytkettyä helposti ja hyvälaatuisesti samaan äänijärjestelmään.  

AV asennuskäyttöön tarkoitettuja 4000-sarjan kaiuttimia esiteltiin kymmenessä eri värissä rekkaan varustellussa neuvotteluhuoneessa. 

Kiertueella oli viimevuotiseen tapaan mukana myös jälleenmyyjämme msonic, joka toi mukanaan AVID:in Pro Tools/S6 ympäristön Dolby Atmos renderöintiplugareineen. Näin pystyttiin demoamaan immersiivistä audiota oikeasta AVID/Dolby Atmos -tuotantoympäristöstä.  

Solja Nieminen ja Ossi Männikkö msonicilta.

Kiertue oli jälleen suuri menestys ja kiitämme tuhansia kävijöitä mielenkiintoisista keskusteluista. Tapaamisiin jatkossakin samoissa positiivisissa merkeissä, esittelytilaisuuksissa ja jälleenmyyjiemme luona.

Vasemmalta: Markku Syrjäpalo, Mikko Tuomi ja Henri Ulmanen (Genelec), Solja Nieminen (msonic) ja Pasi Pönkkä (Genelec).

Lue msonicin blogista mitä tapahtui kiertueen aikana järjestettyssä Experience Day -ammattilaispäivässä:

“Tällaisia tapahtumia tarvitaan äänialalle” – Genelec Moments -kiertueella ja Experience Day:ssa vaikututtiin Immersiivisestä audiosta