Genelec oli mukana Emma Gaalassa palkitsemassa Vuoden Tuottajan

Meillä oli kunnia jakaa Emma-palkinto Vuoden Tuottajalle ja toimitammekin Jurekille palkinnoksi musiikkitekijöiden unelmatyökalut - Genelecin 8351-studiomonitorit.

Suomalainen perheyritys Genelec on tarjonnut äänentoiston työkaluja musiikin ammattilaisille ja harrastajille eri puolilla maailmaa jo 40 vuoden ajan. Läheinen vuorovaikutus musiikkituottajien kanssa onkin ollut keskeinen tekijä Genelecin onnistumiselle kansainvälisesti, mistä olemme hyvin kiitollisia. Olemme ylpeitä mahdollisuudesta olla mukana palkitsemassa Suomen menestyneimmän tuottajan nyt jo toista kertaa.​

Suomen tärkein musiikkialan tapahtuma Emma Gaala on palkinnut vuoden menestyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset jo vuodesta 1983 alkaen. Tapahtuman järjestäjä Musiikintuottajat – IFPI Finland ry valitsee palkintojen saajaehdokkaat, joiden joukosta ulkopuolisista musiikkikriitikoista ja -toimittajista sekä muista musiikin asiantuntijoista koottu raati valitsee voittajat. Kriteereinä toimivat musiikillinen kiinnostavuus, menestykset musiikillisesti ja kaupallisesti äänitealalla, sekä taiteilijan suosio eri mittareilla arvioituna.

Muusikko, säveltäjä, sanoittaja ja tuottaja Jurek tunnetaan parhaiten Antti Tuiskun En kommentoi -albumin tuottajana. Jurek on tehny kappaleita myös muun muassa Jukka Pojalle, Jannalle, Jenni Vartiaiselle, Robinille ja Pete Parkkoselle. Hän on toiminut myös Nelosen Idols-ohjelman tuomarina.

Onnittelut Vuoden Tuottajalle Jurekille ja muille voittajille!