Genelec Leadership Principles -valmennus esimiehillemme ja tiiminvetäjillemme

Genelec Leadership Principles (GLP) oli Talentreen kanssa yhteistyössä järjestetty valmennus esimiehillemme ja tiiminvetäjillemme.

Usko, innostus, rehellisyys, kunnioitus ja oikeudenmukaisuus ovat yrityksemme arvot ja ne ovat ohjanneet kaikkea toimintaamme alusta alkaen. Ne myös ovat muodostaneet  syvän pohjan johtamisellemme, jonka perustarkoitus on valmentaa ihmisiä löytämään oma intohimonsa, luoda merkityksellisyyttä myös työn kautta ja onnistumisen polkuja. 

Monta kertaa yhteisten päivien aikana nousivat esiin luottamus ja haavoittuvuus. Olemme kaikki inhimillisiä olentoja. Kuinka luoda vuorovaikutusta, jossa jokainen saa määritellä itselleen sopivat rajat, jossa haavoittuvuuden näyttäminen kasvattaa luottamusta ja arvostusta, jossa jokainen saa tulla kohdatuksi? Kuinka olla ammatillinen ja lähimmäinen? 

Syvällisyyden rinnalla kulki arjen uoma. Kuinka toteutamme arvojamme päivittäin? Kuinka toimimme haastavissa tilanteissa siten, että esimerkiksi oikeudenmukaisuuden kokemus tai innostus ovat totta? Johtaminen ei ole aseman kautta määriteltyä toimintaa. Jokaisella on mahdollisuus omalla esimerkillään nousta työyhteisössään johtajaksi, henkilöksi, jonka tekemisellä ja tekemättä jättämisellä koetaan olevan suuri merkitys. Usein tällainen henkilö on löytänyt oman intohimonsa ja kokee ei pelkästään onnea, vaan merkityksellisyyttä elämässään.

GLP-valmennusjakson päätteeksi saimme kunnian vastaanottaa hienot diplomit. Kiitos Talentreen upealle kouluttajatiimille -tästä on hyvä jatkaa.