Genelec julkaisee One Minute Masterclass -videosarjan

Aloittamme lyhyiden One Minute Masterclass -koulutusvideoiden julkaisun. Opastamme niiden avulla asiakkaitamme Genelecin aktiivikaiutinmalliston käyttöön ja oikeiden kaiutinmallien valintaan.

Englanninkieliset videot juontaa Genelecin tuotekehityksen elektroniikkatiimin vetäjä Darren Rose, joka on työskennellyt Genelecillä jo miltei 20 vuotta ja osallistunut monien tuotteiden suunnitteluun pienikokoisesta 6010A:sta järeään 1236A:han. Minuutin mittaiset videot esittelevät Genelecin tuotelinjat: tarkkailukaiuttimet, kotikaiuttimet ja julkisiin tiloihin tarkoitetut asennuskaiuttimet ja niiden valintaperusteet.

Darren kertoo myös huoneakustiikan vaikutusten huomioimisesta kaiuttimien sijoituksessa ja opastaa Genelecin aktiivikaiuttimille tyypillisten akustisten säätökytkimien käytöstä erilaisissa tilanteissa.

Myös Genelecin uusin, tietokoneohjattu Smart Active Monitor (SAM) -sarja ja sen hallintaan käytettävä GLM-ohjelmisto käydään videoissa läpi.

Videoita pääset katsomaan Genelecin YouTube-kanavalla, tai seuraamalla Geneleciä Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.

Part 1 What is One Minute Masterclass?

Part 2  Why does Genelec have different product ranges?​

Part 3 What are the differences between Genelec’s product ranges?

Part 4 How to choose a monitor from Genelec's professional range?

Part 5 Should I touch the DIP switches on my monitors?

Part 6 What are the features of good room design? 

Part 7 Why do you need proper monitoring speakers?