Genelec 8331 ehdolla Music Tech Gear Of The Year Award -kilpailussa

Vuoden lähetessä loppuaan aletaan eri tahoilla laatia katsauksia vuoden mittaan julkaistuihin tuoteuutuuksiin ja arvioida niiden merkittävyyttä. Music Tech –ammattilehti on valinnut Genelec 8331 SAM-monitorin ehdolle Gear Of The Year –palkinnon saajaksi. Lopullisen valinnan tekevät lehden lukijat nettiäänestyksessä, johon voit osallistua alempana olevan linkin kautta.

Viime toukokuussa lanseerattu 8331 on The Ones –tuoteperheen pienin koaksiaalinen kolmitieaktiivikaiutin. Täysin symmetrisen yksipistesäteilijärakenteensa ansiosta 8331 tarjoaa kokoisekseen ennenkuulumattoman tasaisen suuntaavuuden, laajan kuuntelualueen ja veitsenterävän stereokuvan. Yksipistesäteilijänä 8331 aiheuttaa myös vähemmän kuunteluväsymystä kuin perinteiset kolmitiekaiuttimet, mikä helpottaa merkittävästi äänitarkkailijan työtä. 8331 on tietenkin yhteensopiva jo vuodesta 2006 markkinoilla olleen ja jatkuvasti edelleen kehitetyn GLM-ohjelmiston kanssa.

Olemme saaneet ennakkotietoa, että Music Tech julkaisee pian hyvin myönteisen tuotearvion 8331:stä, mutta sitä odotellessa voit osallistua äänestykseen:

Gear Of The Year 2017 Survey


Lue lisää:

8331 SAM™ studiomonitoristaThe Ones tuoteperheestä