Kisa: Voita kaksi lippua Game Audio Awardsiin

Kilpailu on nyt päättynyt. Onnea voittajallemme Riikalle!


Voita kaksi lippua Game Audio Awardsiin ja Oulun Musiikkijuhlien Symphonic Memories - Final Fantasy -teemaiseen sinfoniakonserttiin, sekä Game Music Collective – afterclubille maaliskuussa.

Kommentoi postaukseemme joko Facebookissa tai Instagramissa miksi juuri sinun pitäisi päästä kyseiseen tapahtumaan ja saatat voittaa liput!

Game Audio Awards on Oulussa järjestettävä kansainvälinen pelin äänisuunnittelijoiden palkintogaala. Neljättä kertaa pidetty, tunnelmallinen gaala keräsi viime vuonna koolle yli 200 pelialan ammattilaista ympäri maailman. Genelec on jälleen tänä vuonna mukana palkitsemassa pelialan osaajia viidellä parilla Genelec 8330 SAM -monitoreja.

Yhdessä Game Audio Awardsin kanssa jaamme tapahtumaan kaksi lippua, jotka oikeuttavat pääsyn:

Game Audio Awards -gaalaan 14.3. klo 19.

Kansainvälisessä tapahtumassa palkitaan vuoden 2018 paras pelimusiikki ja sound design. Myös yleisö pääsee valitsemaan suosikkinsa. Tarjolla on kevyt illallinen. Tapahtuma on K-18. 

Symphonic Memories - Final Fantasy -teemaiseen sinfoniakonserttiin 15.3. klo 19.

Konsertti on poikkeuksellinen koko maailmassa, koska Final Fantasy -tuotantoa ei ole aiemmin soitettu konserteissa näin laajasti.

Game Music Collective - afterclubille konsertin jälkeen.

Game Music Collective soittaa selloilla omia sovituksiaan tutuista pelimusiikeista.  

Game Audio Awards ja Oulun Musiikkijuhlat,joka tarjoaa kaksi jälkimmäistä tapahtumaa, ovat erillisiä, yhteistyössä toimivia organisaatioita.


Kilpailun säännöt

Kilpailu alkaa 18.2.2018 ja päättyy 24.2.2018 kello 23:59.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestänä toimii Genelec Oy ja se ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity  facebookiin tai Instagramiin.

Kilpailuun ei voi osallistua lähettämällä yksityisviestiä Genelecille Facebookissa tai Instagramissa.

Voittajaan otetaan yhteyttä Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä.

Genelec valitsee voittajan kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden joukosta. 

Palkinto on kaksi lippua Game Audio Awards -tapahtumaan 14.3. ja yllä mainittuihin oheistapahtumiin 15.3. Oulussa. Palkintoa ei voi vaihtaa.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.

Varaamme oikeuden mainita voittajien käyttäjätunnukset markkinoinnissamme.