Fame & Genelec Live -konserttisarja Mall of Triplassa

Yksityiskohdat
4.11. / 11.11. / 18.11.
Paikka
Mall of Tripla - Kulttuuriaukio
Kaupunki
Helsinki

Musiikkimuseo Fame tuo yhdessä Genelecin ja  Mall of Triplan kanssa livemusiikin Triplan kulttuuriaukiolle! Keskiviikkoiltaisin klo 18 lavalle nousee vuorotellen eri musiikkityylejä edustavia artisteja.

Eino Grön & Lasse Hirvi

4.11.2020 kello 18

Uransa 50-luvun lopulla aloittanut Eino Grön on yksi tunnetuimmista kotimaisista iskelmäartisteista, joka on saavuttanut suursuosiota myös tangotulkinnoillaan. Vuosien varrella Grön on levyttänyt hittejä, kuten Sä kuulut päivään jokaiseen, Ilta Saimaalla, Illan viimeinen tango sekä Tango d’amore. Iskelmä Finlandia –palkittua Gröniä säestää musiikin kuin musiikin taitava pianisti Lasse Hirvi. Luvassa on tunnelmallinen ilta ikivihreiden koti- ja ulkomaisten sävelmien parissa.

Happoradio (akustisesti)

11.11.2020 kello 18 

Suomirockin kärkinimiin kuuluva Happoradio tunnelmoi Triplassa akustisella keikallaan. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta, Valopallo ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017.

Kari Tapio 75 vuotta -juhlakonsertti

18.11.2020 kello 18 

Kari Tapion juhlakonsertissa muistellaan legendaarista laulajaa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 75 vuotta suomalaisten sydämiin itsensä laulaneen Kari Tapion syntymästä. Juhlakonsertissa Jani Jalkanen, Joona Jalkanen sekä Dimitri Keiski & Hänen Juhlaorkesterinsa soittavat Kari Tapion rakastetuimpia kappaleita. Kunniavieraana konsertissa nähdään kirjailija Antti Heikkinen, jonka kirjoittama Kari Tapio -elämäkerta julkaistiin tämän vuoden syyskuussa.

Hanki liput täältä.

Liput 15€ / ilta. 

Vallitsevan COVID-19 –tilanteen vuoksi tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden peruttaa tai siirtää tapahtuma päivää ennen tapahtuma-ajankohtaa. Sairastapauksessa ostaja voi vaihtaa tai palauttaa lipun.

Musiikkimuseo FAME huomioi konserttiyleisön turvallisuuden. Alue on rajattu ja sinne pääsee vain rajoitettu määrä ihmisiä. Alueella on istumapaikat ja paikkamäärä on ohjeistusten mukaisesti rajattu puoleen. Istumapaikkojen turvallisesta sijoittelusta on huomioitu, jotta riittävät turvavälit pystytään huomioimaan. Istumapaikat desinfioidaan ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuudessa on käytettävä maskia ja käsidesiä on saatavilla alueelle saavuttaessa. Katsojat saatetaan istumapaikoille ja huomioithan, että alueelta poistuminen saattaa kestää tavallista pidempään, sillä poistuminen tapahtuu rivi kerrallaan. Välitetään toisistamme, huolehditaan turvaväleistä ja saavuthan paikalle vain täysin terveenä!