Built to Trust 2017

Vuonna 2014 järjestimme ensimmäisen Built To Trust –kilpailun, jossa pyysimme teitä lähettämään kuvia Genelec-kaiuttimistanne. Joulukuussa 2017 kilpailu palaa, mutta tällä kertaa pyydämme teitä lähettämään lyhyen videon ja kertomaan miksi juuri te luotatte Genelec-aktiivikaiuttimiinne.

Luottamus ja luotettavuus ovat keskeisiä Genelecin arvomaailmassa ja tietoisuus siitä että te, asiakkaamme, luotatte tuotteisiimme vuodesta toiseen työssä ja harrastuksissa, motivoi meitä.

Jos haluat osallistua kilpailuun, jonka pääpalkintona on pari erikoismaalattuja punaisia 8030C-aktiivikaiuttimia, lähetä meille lyhyt video (enintään 30 sekuntia pitkä), jossa selviää miten käytät Genelec-kaiuttimiasi ja miksi luotat niihin.

Olit sitten muusikko, studioammattilainen tai harrastaja, DJ, AV-suunnittelija, hifisti, mikä vain – kaikki asiakkaamme ovat yhtä tervetulleita. Voit olla enemmän tai vähemmän vakava, luovuus ja innostus on tärkeintä. Onnea matkaan!

Näin osallistut:

1. Tee yllä kuvatun mukainen, enintään 30 sekuntia pitkä video.
2. Toimita video Genelecille:

- Lataamalla se Facebook-sivullemme (https://www.facebook.com/Genelec/), aihetunnisteilla #BuiltToTrust2017 ja #Genelec, tai

- Lataamalla video Instagramiin, Twitteriin tai YouTubeen aihetunnisteilla #BuiltToTrust2017 ja #Genelec.

3. Videoiden toimitusaika on 20.11. 2017 – 20.12.2017
4. Genelec valitsee kuusi videota, jotka julkaistaan yksi päivässä alkaen 25.12. ja päättyen 30.12. Näiden videoiden tekijät voittavat Genele-yllätyskassin.
5. Voittajavideo julkaistaan 31.12, ja sen tekijä palkitaan erikoismaalatuilla 8030C-aktiivikaiuttimilla.