4040A-aktiivikaiutin

Genelec 4040A -asennuskaiutin on tarkoitettu vaativiin kiinteisiin audiojärjestelmiin.

Genelec 4040A:n koteloon on integroitu laadukkaat kaiutinelementit, elementtikohtaiset tehovahvistimet, aktiiviset jakosuotimet ja yliohjauksen suojapiirit. Edistynyt Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain takaa erinomaisen taajuustasapainon akustisesti haastavissa ympäristöissä. Genelecin Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) -kotelo on valmistettu painevaletusta alumiinista ja sen pyöristetyt kulmat minimoivat kaiutinkotelon kulmista aiheutuvat heijastukset. Kaiutin tuottaa ensiluokkaisen äänenlaadun erilaisissa käyttöympäristöissä. Kaiuttimessa on Genelecin Intelligent Signal Sensing (ISS) -toiminto, joka kytkee kaiuttimen automaattisesti valmiustilaan, kun toisto päättyy. ISS on ErP 2013 -direktiivin mukainen. 4040A soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teattereihin, ravintoloihin, neuvottelutiloihin, museoihin, taidegallerioihin, urheilukeskuksiin ja muihin sisätiloihin.

Erikoisvärivaihtoehdot

4040A on saatavana erikoistilauksesta RAL Classic-väreihin maalattuna. Nämä Genelecin tarjoamat 120 eri värivaihtoehtoa varmistavat kaiuttimien yhteensopivuuden lähes minkä tahansa sisustustyylin tai väriteeman kanssa.

Katso värivaihtoehdot, esimerkkikohteet ja simulaatiotiedot

Genelec tarjoaa 4000-sarjan tuotteiden 3D-mallit BIMobject -palvelun kautta

Julkistilojen äänentoistotarpeisiin suunniteltujen 4000-sarjan aktiivisten asennuskaiuttimien 3D-mallit ovat nyt ladattavissa Building Information Modelling (BIM) objektikirjastosta. Palvelu tarjoaa suunnittelijoille ja arkkitehdeille mahdollisuuden sisällyttää tuotteet suunnitelmaan visualisoinnin helpottamiseksi. 

Genelec ja BIMobject tarjoavat ladattavat tiedostot Autodesk Revit, ArchiCAD ja Google SketchUp -ohjelmistoihin.

Lataa täältä 4000-sarjan BIMobject-mallit


ArchiCAD Video

Google Sketchup Video

Technical specifications

SPL
109 dB
Frequency response
50 Hz - 25 kHz (-6 dB)
Accuracy of frequency response
± 3 dB (55 Hz - 20 kHz)
Driver dimension
6½" bassoelementti, ¾" metallikalottidiskanttielementti ja DCW™
Amplifier power
Bassovahvistin 120 W ja diskanttivahvistin 120 W
Mittasuhteet
K 350 x L 237 x S 223 mm
Paino
9,9 kg
Connections
1 balansoitu Euroblock-tuloliitäntä