Arvaa kuka on ”The Voice of Genelec"

Katso Neloselta The Voice of Finland tv-ohjelma ja bongaa Genelecin mainosvideo. Arvaatko kuka Genelecin työntekijöistä on ”Kun ääni ratkaisee” spiikin takana?

Meillä Genelecillä on tapana osallistaa työntekijöitämme mukaan erilaisiin tempauksiin ja kampanjoihin ja onkin ollut ilo huomata miten aktiivista ja innostunutta väkeä meiltä löytyykään. Sisällöt saavat aivan uuden merkityksen kun olemme olleet tekemässä niitä yhdessä, ja samalla saamme monia ikimuistoisia yhteisiä kokemuksia. Kun tuli aika suunnitella The Voice of Finlandin markkinointimateriaaleja, saimme idean järjestää äänicasting -tilaisuuden koko henkilökunnalle.

Tilaisuus järjestettiin Genelecin tehtaalla Iisalmessa, ja useita kymmeniä geneleciläisiä kävi antamassa oman ääninäytteensä. Erinomaisia vaihtoehtoja oli useita ja valinta oli vaikeaa, mutta lopulta päätös saatiin tehtyä. Lopputuloksesta tuli mielestämme upea. Sinäkin voit kuulla sen katsomalla The Voice of Finlandin Neloselta perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20! Voit myös osallistua Facebookissa kilpailuun ja arvata kuka neljästä vaihtoehdosta on se henkilö, jonka spiikin kuulemme videolla. Onko spiikin takana Annika tuotannosta, Markus asiakaspalvelusta, Jussi tuotekehityksestä, vai Mari markkinoinnista? Onnea kisaan!

Palkintoina on 5kpl Ruutu+ -lahjakortteja, jotka arvotaan oikein vastanneiden kesken. Yhden palkinnon arvo on 19,90€.

Kilpailun säännöt

Kilpailu alkaa 3.4. ja päättyy 5.4. kello 22:59.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestäjänä toimii Genelec Oy ja se ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

Voittajiin otetaan yhteyttä Facebookissa yksityisviestillä.

Voittajat (5kpl) valitaan arpomalla kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden vastausten joukosta.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.