The Voice of Finland lippukisa: Tunnistatko kuvan Genelec-mallit?

Kilpailu on nyt päättynyt.

Pyysimme teitä nimeämään oikein kuvassa näkyvät Genelec-mallit. Tarkkasilmäisimmät tunnistivat The Ones -tuoteperheen 8351- ja 8331 SAM™ -studiomonitorit, sekä 7360A SAM™ -subwooferin. Onnittelut voittajille!

Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.


Kilpailun säännöt:

Kilpailu alkaa 9.3. ja päättyy 16.3. kello 23:59.

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, paitsi Genelecin työntekijöille tai heidän perheilleen, Genelecin maahantuojille, heidän työntekijöilleen tai heidän perheilleen.

Kilpailun järjestänä toimii Genelec Oy ja se ei ole Instagramin, Facebookin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin, Facebookiin tai Twitteriin.

Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä. Genelecillä on oikeus mainita voittajien nimet kilpailuun liittyvässä markkinoinnissa.

Voittajat (4kpl) valitaan arpomalla kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden oikeiden vastausten joukosta. Mikäli oikeita vastauksia tulee alle 4kpl, arvomme loput voittajat sattumanvaraisesti kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden joukosta.

Palkinto on kaksi lippua The Voice of Finlandin kolmanteen livelähetykseen, joka järjestetään Turun Logomossa 13.4. Palkintoa ei voi vaihtaa.

Varaamme oikeuden sulkea arvonnan ulkopuolelle osallistujat, jotka eivät noudata näitä sääntöjä.